PSD Dâmbovița! Delegație numeroasă la Școala Politică a Femeilor Social Democrate! - TV Online RipostaPeNet
PSD Dâmbovița! Delegație numeroasă la Școala Politică a Femeilor Social Democrate!

PSD Dâmbovița! Delegație numeroasă la Școala Politică a Femeilor Social Democrate!

TV Online Niciun comentariu

Delegație numeroasă a #OFSD#Dâmbovița la Școala Politică a Femeilor Social Democrate care se desfășoară la București în acest weekend!

Subiectele discutate: proiectele pentru protejarea tinerilor și a familiilor, prioritățile Guvernului în ceea ce privește sistemul medical național, măsuri din domeniul muncii și protecției sociale, egalitatea de șanse, rolul pe care femeile social-democrate îl au în politica națională și locală.

Carmen Holban – deputat, președinte OFSD Dâmbovița:

„Temele au fost prezentate în detaliu de miniștrii de resort, Natalia Intotero – ministru al Familiei și Egalității de Șanse, Alexandru Rafila – ministrul Sănătății, Simona Bucura Oprescu – Ministrul Muncii și Solidarității Sociale. De asemenea, alături de colegele din organizație și de doamna vicepreședinte a OFSD Dâmbovița, Luciana Cristea, am participat și la discuțiile cu europarlamentarii #PSD privitoare la accesarea fondurilor europene în domenii cheie pentru România, dar și la viitoarele axe de finanțare de care va beneficia țara noastră. Cu siguranță, anul viitor, mult mai multe doamne vor ocupa funcții de consilieri locali și județeni, primari sau viceprimari, președinți de consilii județene și vicepreședinți, parlamentari, europarlamentari și miniștri.”

Categories
LIVE