PSD Dâmbovița! Împreună pentru dezvoltarea Orașului Titu! - TV Online RipostaPeNet
PSD Dâmbovița! Împreună pentru dezvoltarea Orașului Titu!

PSD Dâmbovița! Împreună pentru dezvoltarea Orașului Titu!

TV Online Niciun comentariu

#𝐈̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆𝐑𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐦

✅ Orașul Titu a intrat într-o altă etapă de dezvoltare, iar acest lucru se datorează faptului că #ECHIPA#PSD#DÂMBOVIȚA nu a renunțat niciodată la 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝟒 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢 𝐚 𝐃𝐍𝟕 𝐁𝐚̂𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚-𝐓𝐢𝐭𝐮.

🛣 Se lucrează la acest proiect încă de anul trecut, iar finalizarea lucrărilor, care au o valoare de peste 𝟐𝟖𝟖.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢, va transforma întreaga zonă! Lucrările pe DN7 Bâldana-Titu sunt următoarele:

▫️ Extinderea la 4 benzi a 21,4 km de drum;

▫️ Construirea a 4 poduri noi și reabilitarea altor 3;

▫️ Amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părți.

🤝 Investiția va avea un impact pozitiv asupra economiei locale, prin atragerea de investitori și crearea de locuri de muncă, oferind oportunități noi locuitorilor din Titu, fapt ce va contribui la creșterea calității vieții acestora.

🛣 Tot la capitolul infrastructură rutieră, se lucrează la documentele necesare realizării 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐅𝐞𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐨𝐜𝐨𝐥𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐢𝐭𝐮! Consiliul Județean Dâmbovița este liderul acestei asocieri din care mai fac parte localitățile #Titu, #Braniștea, #Sălcioara și #Produlești.

✅ Județul Dâmbovița a fost primul din țară căruia i s-au aprobat pentru finanțare solicitările depuse prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, 137 la număr, cu o valoare de 𝟏.𝟑𝟖𝟎.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 de lei.

Printre acestea se află și orașul Titu, cu o investiție de peste 17.500.000 de lei. Cu ajutorul acestui proiect se vor moderniza 4,8 km de drumuri din oraș și se va îmbunătăți sistemul de evacuare a apelor pluviale.

✅ Totodată, orașul Titu este inclus și în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dâmbovița”, proiect care are o valoare totală de 450.000.000 de euro.

#ÎmpreunăReușim

(sursa – PSD Dâmbovița)

Categories
LIVE