Senatorul Virgil Guran, Președinte PNL Dâmbovița, ales, pentru a 3-a oară, Vicepreședinte al Senatului României! - TV Online RipostaPeNet
Senatorul Virgil Guran, Președinte PNL Dâmbovița, ales, pentru a 3-a oară, Vicepreședinte al Senatului României!

Senatorul Virgil Guran, Președinte PNL Dâmbovița, ales, pentru a 3-a oară, Vicepreședinte al Senatului României!

TV Online Niciun comentariu

Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, ales pentru a treia oară vicepreședinte al Senatului României

Senatul a votat, luni, 4 septembrie 2023, componenţa Biroului permanent pentru a doua sesiune ordinară a acestui an. Partidul Național Liberal este reprezentat în Biroul permanent de doi vicepreşedinţi, un secretar şi un chestor.

          Senatorul Virgil Guran, președinte al PNL Dâmbovița, a fost ales vicepreședinte al Senatului. Este pentru a treia oară când Virgil Guran deține funcția de vicepreședinte al Senatului, o dovadă de recunoaștere a activității depuse în cadrul Senatului României. Județul Dâmbovița este astfel bine reprezentat în Parlamentul României prin vocea președintelui PNL Dâmbovița.

„Mulțumesc pentru încredere colegilor mei. Sunt onorat să fiu ales din nou în această funcție importantă în Senatului României. Din această poziție îi asigur pe dâmbovițeni că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a realiza proiecte importante și pentru a sprijini inițiativele pentru dezvoltarea acestui județ și a României”, a declarat senatorul PNL, Virgil Guran.

Membrii PNL din Biroul Permanent al Senatului României sunt:

Nicolae Ionel Ciucă – președintele Senatului României

Sorin Mihai Cîmpeanu – vicepreședinte

Guran Virgil – vicepreședinte

Ciprian Pandea – chestor

Roberta Anastase – secretar

Daniel Fenechiu – liderul Grupului Parlamentar PNL

BIROUL DE PRESĂ PNL DÂMBOVIȚA

Categories
LIVE