Senatorul Virgil Guran, Președinte PNL Dâmbovița! Cazul Găești, oraș cu investitori și investiții record! - TV Online RipostaPeNet
Senatorul Virgil Guran, Președinte PNL Dâmbovița! Cazul Găești, oraș cu investitori și investiții record!

Senatorul Virgil Guran, Președinte PNL Dâmbovița! Cazul Găești, oraș cu investitori și investiții record!

TV Online Niciun comentariu

👎 Zilele trecute vă arătam concret cum pedepsește președintele CJ Dâmbovița performanța în administrația locală din Dâmbovița.

📊Astăzi vin cu un exemplu elocvent: Primăria Găești, condusă de un liberal, a primit la repartizarea sumelor din impozitul pe venit 300.000 de lei. Primăriile PSD Fieni și Pucioasa au primit 800.000 respectiv 1.000.000 lei.

✅La economia locală din Găești contribuie Artic-cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa continentală. Se adaugă alte firme mici și mijlocii și alți agenți economici. Contribuția este de necontestat!

🟡🔵 Mai mult, 2023 a fost un an cu investiții-record în Găești, iar pentru 2024 vă prezint doar câteva dintre proiectele majore:

✅Finalizare lucrări la Casa de Cultură Dumitru Stanciu, proiect derulat prin Compania Națională de Investiții, în valoare de 1,6 milioane euro fonduri guvernamentale

✅Darea în folosință a 24 de apartamente, construite prin Agenția Națională de Locuințe, pentru tinerii cu vârsta până la 35 de ani.

✅ Modernizarea și reabilitarea termică a Liceul Dr. C. Angelescu, proiect în valoare de 2,3 milioane euro fonduri europene prin PNRR.

✅Modernizarea și reabilitarea termică a Corpului principal, bucătăriei și centralei termice de la Spitalul Găești, proiect în valoare de 4,2 milioane euro fonduri europene prin PNRR.

✅ Aparatură medicală în Ambulatoriul spitalului, proiect în valoare de 3 milioane de euro fonduri europene, prin PNRR.

✅ Bloc cu 12 apartamente pentru medici, proiect în valoare de 800.000 euro fonduri europene prin PNRR.

✅ Panouri fotovoltaice la Școala Șerban Cioculescu și Liceul Dr. C.Angelescu.

🟡🔵 Se adaugă proiectele care vor fi depuse pe fonduri europene, în primele luni ale anului:

✅Modernizarea Liceul Iordache Golescu, proiect în valoare de 4 milioane euro fonduri europene

✅Extinderea Școlii Șerban Cioculescu, proiect în valoare de 3 milioane euro fonduri europene

✅Reabilitarea termică a 10 blocuri

✅Proiect de regenerare urbană, care cuprinde Parcul Central și zona dintre sensul giratoriu și complex, în valoare de 5 milioane de euro fonduri europene.

✅Modernizare Piața Sfântul Ilie, proiect în valoare de 3 milioane de euro fonduri europene

(sursa – PNL Dâmbovița)

Categories
LIVE