Senatorul Virgil Guran, Președinte PNL Dâmbovița! Sorin Ion este cel mai potrivit să preia conducerea Consiliului Județean! - TV Online RipostaPeNet
Senatorul Virgil Guran, Președinte PNL Dâmbovița! Sorin Ion este cel mai potrivit să preia conducerea Consiliului Județean!

Senatorul Virgil Guran, Președinte PNL Dâmbovița! Sorin Ion este cel mai potrivit să preia conducerea Consiliului Județean!

TV Online Niciun comentariu

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:

🟡🔵 La alegerile locale din acest an, PNL Dâmbovița participă cu o echipă foarte puternică, oameni competenți, profesioniști, dar mai presus de toate oameni ai comunității!

🤝 Sorin Ion este candidatul PNL Dâmbovița pentru Consiliul Județean Dâmbovița, un om cu experiență și competențe, un profesionist înzestrat cu viziunea necesară pentru a ghida județul nostru către prosperitate și pentru a pune Dâmbovița pe harta DEZVOLTĂRII 📊

👨💼👍Sorin Ion cel mai potrivit să preia conducerea Consiliului Județean. Este un om al faptelor, s-a dedicat domeniului său, și-a pus abilitățile în slujba comunității, promovează inovația, educația și echitabilitatea!

✌A țintit excelența în educație, a format generații întregi, a evoluat treptat și pe principii sănătoase, a promovat un management eficient și din postura actuală în Ministerul Educației a pus umărul la reformarea sistemului educațional, coloana vertebrală a țării.

🤝 Sorin Ion nu iubește tronul, nu se va cocoța pe funcții, ca alții! Este omul dialogului autentic, al cooperării, omul de echipă!

✍️ Ne-am săturat de povești și promisiuni, iar alături de Sorin Ion venim cu lucruri concrete, cu obiective clare pentru a scoate Dâmbovița din SĂRĂCIE!

🔝🟡🔵 Este momentul proiectelor mari și este momentul să echilibrăm județul, să eliminăm prăpastia între mediul urban și mediul rural.

🟡🔵 Întreaga organizație îl susține și împreună cu el vom aduce schimbarea în Consiliul Județean Dâmbovița. Îi vom trimite acasă pe cei care au pus stăpânire pe județ și vom clădi împreună un județ pe care cu toții să-l numim ACASĂ!” 🤝

(sursa – PNL Dâmbovița)

Categories
LIVE