Sorin Ion, Secretar de Stat în Ministerul Educației, la Sesiunea Ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România! - TV Online RipostaPeNet
Sorin Ion, Secretar de Stat în Ministerul Educației, la Sesiunea Ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România!

Sorin Ion, Secretar de Stat în Ministerul Educației, la Sesiunea Ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România!

TV Online Niciun comentariu

📌 Astăzi am reprezentat Ministerul Educației la a-27-a Sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.

🤝 Acest eveniment reprezintă un excelent prilej de a analiza împreună modul de implementare a legislației specifice domeniului și de a găsi noi modalități de colaborare în interesul copiilor.

✍️🤝 Dialogul între Ministerul Educației și autoritățile locale este esențial pentru eficiența programelor naționale, identificarea problemelor specifice și a provocărilor pentru a interveni la timp cu acțiuni remediale, în folosul copiilor.

✅Una dintre prioritățile ministerului este și eliminarea discrepanțelor între condițiile educaționale din mediul urban și cel rural.

🟡🔵Apreciez faptul că, în Dâmbovița, am avut permanent un dialog deschis cu reprezentanții comunelor și am identificat de fiecare dată împreună cele mai bune soluții pentru a oferi copiilor educație de calitate.

(Sorin Ion – Secretar de Stat în Ministerul Educației)

Categories
LIVE