Strop de bucurie! Magazinul SportTop din Târgoviște, alături de Campania Îmbracă un Copil cu Haine noi de Sfintele Paști! - TV Online RipostaPeNet
Strop de bucurie! Magazinul SportTop din Târgoviște, alături de Campania Îmbracă un Copil cu Haine noi de Sfintele Paști!

Strop de bucurie! Magazinul SportTop din Târgoviște, alături de Campania Îmbracă un Copil cu Haine noi de Sfintele Paști!

TV Online Niciun comentariu

Cu ocazia Sfintelor Sărbătorilor Pascale, magazinul SportTop.ro din Târgoviște s-a alăturat și în acest an evenimentului „ÎMBRACĂ UN COPIL CU HAINE NOI DE SFINTELE PAȘTI!”. “

Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină al Arhiepiscopiei Târgoviştei,“ are bucuria de a lansa a III-a ediție a Proiectului caritabil “Îmbracă un copil cu haine noi de Sfintele Paști”, ediția 2024.

Prin acest eveniment și cu binecuvântarea Înalt preasfințitului Părinte Mitropolit Dr. NIFON, Arhiepiscopul Târgoviștei, magazinul SportTop.ro s-a alăturat evenimentului să devină „părinte adoptiv” pentru copiii consiliați de Asociația Centrul Diaconal “Casa Creștină” al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Magazinul aflat în Centrul Vechi din Târgoviste a ales să ofere câte un trening JOMA (sponsor al echipei naționale de fotbal a României), copiilor din Centru’ pentru a le putea oferi un strop de bucurie cu ocazia marii sărbătorii a Paștelui.

În ultimii anii, magazinul SportTop.ro a susținut numeroase acțiuni de binefacere , oferind diverse articole vestimentare atât copiiilor cât și sportivilor care au realizat rezultate mărețe în sportul dâmbovițean.

Lumina și caldura Paștelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze mințile, să ne deschidă inimile spre iubire, credință, iertare. Să fim mai buni, să ne bucuram din plin de frumusețea tuturor lucrurilor care ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi. SĂRBĂTORI FERICITE SI LINIȘTITE!!!

(sursa – SportTop)

Categories
LIVE