Târgovișteanul Gheorghe Popa, alături de cei mai buni criminaliști fin lume! Conferința Internațională de Științe Criminalistice! - TV Online RipostaPeNet
Târgovișteanul Gheorghe Popa, alături de cei mai buni criminaliști fin lume! Conferința Internațională de Științe Criminalistice!

Târgovișteanul Gheorghe Popa, alături de cei mai buni criminaliști fin lume! Conferința Internațională de Științe Criminalistice!

TV Online Niciun comentariu

Asociaţia Criminaliştilor din România anunță o nouă conferință internațională în octombrie

Asociaţia Criminaliştilor din România a anunțat marți, 17 octombrie 2023, că „cei mai buni criminaliști din lume se reunesc din nou la București”.

Este vorba despre ediţia a XI-a a Conferinței Internaționale de Științe Criminalistice. Evenimentul va avea loc în București în perioada 20-21 octombrie 2023.

Cei interesați vor fi bucuroși să afle că evenimentul va fi organizat în sistem mixt (fizic şi online).

Tema conferinței va fi „Criminalistica – Pilonul principal al probațiunii judiciare în procesul penal și civil”.

„Asociaţia Criminaliştilor din România organizeaza, la Bucuresti, în perioada 20-21 octombrie 2023, în sistem mixt (fizic şi online), CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE ŞTIINŢE CRIMINALISTICE, ediţia a XI-a, cu tema „CRIMINALISTICA – PILONUL PRINCIPAL AL PROBAŢIUNII JUDICIARE ÎN PROCESUL PENAL ŞI CIVIL”, aflăm din comunicatul de presă al instituției.

Conferința este dedicată domeniilor criminalisticii și științelor de investigație

Potrivit sursei citate, conferința va aborda teme de interes pentru domenii precum criminalistica, științele de investigație, științele polițienești, dreptul și disciplinele înrudite.

Evenimentul va beneficia de aportul a numeroși specialiști în domeniu, care vor veni din țări precum SUA, Marea Britanie sau Germania. Totodată, se vor implica și experți ai unor instituții de profil din România, dar și din Republica Moldova.

Materialele conferinței vor fi disponibile în limbile română și engleză.

„La conferinţă vor participa experţi şi specialişti din Canada, SUA, Monaco, Polonia, Israel, Grecia, Germania, Marea Britanie, Italia, Ucraina, Republica Moldova, România, din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică al Inspectoratului General al Poliţiei Române, Serviciilor Criminalistice teritoriale, Institutului Naţional de Expertize Criminalistice din cadrul Ministerului Justiţiei din România, Centrului Național de Expertize Judiciare pe lângă Ministerul Justiției аl Republicii Moldova, procurori, judecători, avocaţi, cadre didactice universitare, doctoranzi, masteranzi şi studenţi din cadrul multor facultăţi şi universităţi din România şi Republica Moldova”, aflăm din comunicatul de presă al Asociaţiei Criminaliştilor din România.

Printre temele anunțate amintim următoarele:

Panel A: Investigarea criminalistică a locului faptei.

Panel B: Metode şi tehnologii actuale de identificare criminalistică.

Panel C: Expertiza criminalistică.

Panel D: Interferenţa criminalisticii cu alte ştiinţe pentru aflarea adevărului judiciar.

Vă invităm să accesati mai multe informații pe site-ul Asociaţiei Criminaliştilor din România.

Categories
LIVE