Tenis de Masă! Târgovișteanul Darius Movileanu, aur la Campionatul European de Juniori 2023! - TV Online RipostaPeNet
Tenis de Masă! Târgovișteanul Darius Movileanu, aur la Campionatul European de Juniori 2023!

Tenis de Masă! Târgovișteanul Darius Movileanu, aur la Campionatul European de Juniori 2023!

TV Online Niciun comentariu

🇷🇴🏆 Campionii și vicecampionii probei de U19 dublu mixt sunt români, într-un nou moment istoric pentru sportivii noștri la cel mai înalt nivelul european! #servimpentruistorie#hairomania#tabletennis

Elena Zaharia și Darius Movileanu au cucerit titlul la Campionatul European de Juniori 2023, într-un meci special pentru tenisul de masă românesc, contra medaliaților cu argint, Ioana Sîngeorzan și Eduard Ionescu.

Ambele perechi au dus România sus, iar în finală s-au luptat pentru prestigiu și ambiția de a fi cei mai buni din Europa. A fost o victorie convingătoare din partea perechii Darius Movileanu/Elena Zaharia, scor 3-0, pentru un final pe măsura eforturilor și calităților pe care le-au arătat la masa de joc de-a lungul zilelor, în care au bifat șase victorii.

Recunoștința noastră merge și spre ocupanții locului secund, care au avut un nivel la fel de bun pe tabloul de U19 dublu mixt până în finala probei. În cele cinci victorii obținute, perechea Eduard Ionescu/Ioana Sîngeorzan a câștigat doar cu 3-0 și 3-1.

De asemenea, România ocupă și a treia treaptă a podiumului, datorită performanței lui Andrei Istrate, alături de partenera Nicole Arlia (Italia).

Toate rezultatele, programul și informațiile sunt pe site-ul FRTM–> https://bit.ly/3CZodj5

Meciurile pot fi urmărite aici–> https://bit.ly/3hL3fKH

Foto: European Table Tennis Union

(sursa – FRTM)

Categories
LIVE