Trei bărbați cercetați de polițiștii din Târgoviște! - TV Online RipostaPeNet
Trei bărbați cercetați de polițiștii din Târgoviște!

Trei bărbați cercetați de polițiștii din Târgoviște!

TV Online Niciun comentariu

Trei bărbați cercetați de polițiștii din Târgoviște

La data de 12 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că un autoturism a fost distrus, iar două persoane au fost agresate.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, a reieșit faptul că, în noaptea de 12 spre 13 iunie a.c., în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Dumbrava, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani, ar fi agresat fizic trei persoane, fiind provocate distrugeri asupra a două autoturisme.

Totodată, aceștia ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Precizăm că două dintre persoanele vătămate au fost transportate la spital.

Pe parcursul zilei de ieri, 16 iunie, față de unul dintre bărbați a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar față de ceilalți doi s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceștia vor fi prezentați astăzi, 17 iunie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Categories
LIVE