Alternativa Dreaptă! Nu vom face alianță cu partide național – comuniste filo – ruse! - TV Online RipostaPeNet
Alternativa Dreaptă! Nu vom face alianță cu partide național – comuniste filo – ruse!

Alternativa Dreaptă! Nu vom face alianță cu partide național – comuniste filo – ruse!

TV Online Niciun comentariu

Referitor la interpretările apărute ieri în presă cu privire la declaraţia susţinută de către doamna preşedinte Adela Mîrza, interpretări care indică posibile alianțe sau colaborări politice ale Partidului Alternativa Dreaptă cu formațiunile Forța Dreptei și USR, dorim să facem câteva precizări importante pentru a clarifica poziția noastră.

Alternativa Dreaptă rămâne ferm ancorată în valorile și principiile sale de bază, care includ apărarea libertății, a proprietății private, a familiei naturale și a suveranității naționale.

Colaborarea sau alianța cu alte partide politice poate exista doar în cazul în care există o concordanță semnificativă între platformele și politicile noastre și cele ale altor formațiuni. Însă, acest lucru nu presupune automat o aliniere completă cu platforma sau politicile altui partid.

Deocamdată USR nu a făcut niciun pas concret în renunțarea la ideile profund dăunătoare cu privire la cedarea suveranității în fața supremației Uniunii Europene și nu și-a recunoscut greșelile cu privire la impunerea agendei progresiste prin care a disprețuit atât de mult familia tradițională și a încercat să denatureze percepția asupra naturalului.

În ceea ce privește Forța Dreptei avem rezerve cu privire la acțiunile desfășurate pe perioada pandemiei. Nu putem să nu ne amintim că în timpul guvernării domnului Orban am avut parte de încălcări flagrante ale drepturilor și libertăților cetățenești.

Dorim să subliniem că nu vom face alianță cu partide național – comuniste filo-ruse care se cred suveraniste, dar care sunt controlate de securitate și care manifestă un dispreț evident față de mediul de afaceri prin propuneri legislative dăunătoare pentru sectorul privat.

De asemenea, ne distanțăm de orice fel de colaborare cu partide care au contribuit la deteriorarea gravă a României în ultimii 33 de ani, cum ar fi PNL și PSD, alături de partidele lor satelit.

Partidul Alternativa Dreaptă își propune să fie o alternativă autentică în peisajul politic românesc. Ne concentrăm pe găsirea de soluții pentru problemele reale ale societății, într-o manieră responsabilă și care să respecte valorile noastre fundamentale.

Cu această ocazie, dorim să asigurăm opinia publică că nu a existat nicio discuţie cu privire la alianţă cu niciunul dintre partidele parlamentare şi ne reafirmăm angajamentul nostru ferm față de principiile și valorile noastre, pledând pentru un viitor mai bun pentru România și cetățenii săi.

Ne dorim să construim Alternativa Dreaptă, o mișcare autentică de dreapta care să aducă prosperitate, stabilitate și respect pentru valorile tradiționale ale națiunii noastre

(sursa – Alternativă Dreaptă)

Categories
LIVE