Corneliu Ștefan! Am cerut echipei PSD Fieni să rămână la fel de implicată în viața locuitorilor! - TV Online RipostaPeNet
Corneliu Ștefan! Am cerut echipei PSD Fieni să rămână la fel de implicată în viața locuitorilor!

Corneliu Ștefan! Am cerut echipei PSD Fieni să rămână la fel de implicată în viața locuitorilor!

TV Online Niciun comentariu

🤝 Am început ziua alături de colegii din #PSD#Fieni, o organizație puternică și serioasă, cu rezultate bune și foarte bune atât în plan politic, cât și în plan administrativ. Rezultatele echipei #PSD de la primăria Fieni sunt vizibile, așa cum proiectele pe care le avem la nivel județean, în diferite stadii de implementare, vor aduce un plus în viața oamenilor de aici.

✅️ Cel mai important este cel al centurii orașele Fieni și Pucioasa, în lungime de cca. 14 km. Noul drum va scoate traficul în afara celor două orașe, precum și din comunele Brănești și Moțăieni. Suma necesară pentru această investiție se ridică la aproape 𝟏𝟓𝟖.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.

✅️ Un alt mare proiect este DN71 Târgoviște-Sinaia! Și aici avem semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare.

✅️ Vom reabilita și extinde rețele de apă și canalizare în Fieni, dar investim și în reabilitarea drumurilor din cartierele orașului.

🤝 Sunt argumente care ne vor permite câștigarea tuturor alegerilor din 2024!

Am cerut #echipei#PSD de aici să rămână la fel de implicată în viața locuitorilor din Fieni. Este mult de muncă, însă doar în acest fel vom avea rezultatele dorite anul viitor!

#PSDDâmbovița

#PSDFieni

#Comunitate

#Alături_de_Oameni

(Corneliu Ștefan – Președinte PSD Dâmbovița)

Categories
LIVE