Corneliu Ștefan! Premierul Marcel Ciolacu, pe șantierul lucrărilor de extindere la 4 benzi a DN7 Bâldana – Titu! - TV Online RipostaPeNet
Corneliu Ștefan! Premierul Marcel Ciolacu, pe șantierul lucrărilor de extindere la 4 benzi a DN7 Bâldana – Titu!

Corneliu Ștefan! Premierul Marcel Ciolacu, pe șantierul lucrărilor de extindere la 4 benzi a DN7 Bâldana – Titu!

TV Online Niciun comentariu

Astăzi, alături de premierul României, Marcel Ciolacu, am mers pe șantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu.

Este important să menționăm că proiectul de modernizare a celor 21,4 km ai drumului a fost posibil datorită sprijinului decisiv al Guvernului României, condus de Marcel Ciolacu, și al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Investiția, așteptată din 2007 de întreg județul, se ridică la aproximativ 242 de milioane de lei și prevede, de asemenea, construirea a patru poduri noi, reabilitarea altor trei, dar și amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părți.

Tot cu susținerea Guvernului, în perioada următoare, vor începe și lucrările de extindere la patru benzi a celor 44 de km ai drumului național DN71 Bâldana-Târgoviște. Valoarea proiectului este aici de un miliard de lei.

Nu în ultimul rând, avem semnat contractul de proiectare și execuție prin care vom moderniza cei 58,8 km ai drumului național DN71, care leagă Târgoviștea de Sinaia.

Modernizarea celor peste 124 km de drumuri naționale care străbat județul Dâmbovița se ridică la aproximativ 535 de milioane de euro, iar impactul economic va fi unul major.

#ConsiliulJudețeanDâmbovița

(Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița)

Categories
LIVE