Dan Alexandru Tică, inspector școlar general adjunct IȘJ Dâmbovița! 5 Octombrie – data limită de solicitare a tichetelor educaționale! - TV Online RipostaPeNet
Dan Alexandru Tică, inspector școlar general adjunct IȘJ Dâmbovița! 5 Octombrie – data limită de solicitare a tichetelor educaționale!

Dan Alexandru Tică, inspector școlar general adjunct IȘJ Dâmbovița! 5 Octombrie – data limită de solicitare a tichetelor educaționale!

TV Online Niciun comentariu

✨ 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 – 𝟓 𝐎𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 ✨– ne amintește de importanța educației în dezvoltarea omului și de rolul esențial pe care îl au profesorii în viața copiilor.

📚A fi dascăl înseamnă pregătire și profesionalism, educație, respect și emoție.

🍂A fi dascăl înseamnă o profesie de 365 zile în care gândești, cauți și adaptezi, în care te perfecționezi, experimentezi și te reînnoiești permanent, pentru a preda și învăța în același timp, pentru a forma și a te lăsa format.

📃 Nu în ultimul rând, astăzi trebuie să ne amintim și de marea personalitate a culturii române, originară din Târgovişte,

Ion Heliade Rădulescu care spunea că „𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐞 𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐩𝐚̆𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐢, 𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐟𝐢𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐢, 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐬𝐭𝐚𝐭 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐜𝐚̂𝐫𝐦𝐮𝐢𝐭 𝐬̦𝐢 𝐩𝐚̆𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭”.

La mulți ani, stimați profesori! ♥️

#ziuaeducatiei

#RomaniaEducata

(Dan Alexandru Tică – inspector școlar general adjunct IȘJ Dâmbovița)

Categories
LIVE