Echipa de Robotică a CN Nicolae Titulescu Pucioasa – SCHWEFEL ROBOT! Locul 1 la Competiția First Tech Challenge Romania, de la Oslo! - TV Online RipostaPeNet
Echipa de Robotică a CN Nicolae Titulescu Pucioasa – SCHWEFEL ROBOT! Locul 1 la Competiția First Tech Challenge Romania, de la Oslo!

Echipa de Robotică a CN Nicolae Titulescu Pucioasa – SCHWEFEL ROBOT! Locul 1 la Competiția First Tech Challenge Romania, de la Oslo!

TV Online Niciun comentariu

În perioada 26-28 ianuarie 2024, Olso (Office) Buiding a fost gazda etapei regionale a Competiției First Tech Challenge Romania.

Printre cele 60 de echipe participante s-a numărat și echipa de robotică a Colegiul Național „Nicolae Titulescu”-SCHWEFEL ROBOT.

Deși echipa este începătoare, în cele trei zile de concurs a reușit să impresioneze juriul prin implicare, entuziasm, ambiție, seriozitate dorință de reușită, interactiune cu echipele din competitie, adaptare, fairplay, si nu în ultimul rând prin spiritul de echipă.

A fost un privilegiu să participe la aceasta competitie, o șansă la teambuilding, networking și socializare.

Pasiunea echipei a fost încununată de succes, obținând LOCUL I – “NATIE PRIN EDUCATIE AWARD”.

Acest premiu confirma echipa drept un model de promovare a valorilor STEM în comunitate.

Suntem mandri de ei!

Felicitări elevilor, mentorilor, profesorilor, părinților și nu în ultimul rând, adresăm mulțumiri atât sponsorilor concursului, domnului primar Constantin Ana, domnului Sergiu Mastacan, Vulcan B.D, Asociației de părinți a colegiului nostru, cât și colaboratorilor, Clubul Copiilor, Muzeul Aviatic, domnului Diaconescu Nicolae, Onica Cristian și Diaconescu Sandu!

(sursa – CN Nicolae Titulescu Pucioasa)

Categories
LIVE