Intervenția promptă a polițiștilor a salvat o femeie care era agresată de fiu! - TV Online RipostaPeNet
Intervenția promptă a polițiștilor a salvat o femeie care era agresată de fiu!

Intervenția promptă a polițiștilor a salvat o femeie care era agresată de fiu!

TV Online Niciun comentariu

Intervenția promptă a polițiștilor a salvat o femeie care era agresată de fiu

La data de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 51 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de fiul acesteia.

În cel mai scurt timp, polițiștii s-au deplasat la fața locului, au pătruns în imobilul femeii și l-au identificat pe fiul acesteia, în vârstă de 29 de ani.

În acel moment, fiul a ieșit pe exteriorul balconului, a refuzat colaborarea cu polițiștii și s-a manifestat agresiv verbal, având intenția de suicid.

După un timp și mai multe discuții, bărbatul a revenit în interiorul balconului, având asupra sa un cuțit.

În acel moment, profitând de un moment de neatenție al bărbatului, doi polițiști, respectiv inspector principal de poliție Andrei Alexandru, adjunctul Poliției Municipiului Moreni și agent principal de poliție Șerban Alexandru din cadrul Formațiunii Ordine Publică Moreni, au intervenit prompt, l-au dezarmat pe bărbat si imobilizat.

Ulterior, acesta a fost transportat la spital, la secția de psihiatrie.

De asemenea, mama acestuia, care ar fi fost lovită cu o tijă metalică, a refuzat să fie transportată la spital pentru îngrijrii medicale, ulterior, fiind condusă la sediul poliției.

Femeia nu a dorit să depună plângere împotriva fiului acesteia și nu a fost de acord cu emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Categories
LIVE