Lupte și Aptitudini Specifice – CS Târgoviște! Raul Bobleac, Campion Național la U13! - TV Online RipostaPeNet
Lupte și Aptitudini Specifice – CS Târgoviște! Raul Bobleac, Campion Național la U13!

Lupte și Aptitudini Specifice – CS Târgoviște! Raul Bobleac, Campion Național la U13!

TV Online Niciun comentariu

Sportivii de la CS Târgoviște, medaliați la Campionatul Național de Lupte și Aptitudini Specifice. Raul Bobleac, campion al României la U13

Pe plaja de la Costinești, în perioada 20-26 iunie, a avut loc Campionatul Național de Lupte și Aptitudini Specifice, competiție dedicată juniorilor mici, juniorilor U13, U15, U17, U20 și seniorilor.

La întrecerea de la malul Mării au participat și luptători de la Clubul Sportiv Târgoviște care s-au remarcat din plin. Sportivii antrenați de Cornel Cornea au reușit să revină acasă cu medalii extrem de prețioase.

Cel mai important rezultat la ediția din acest an a competiției a fost obținut de Raul Bobleac. Sportivul clubului nostru a devenit campion al României, după ce a obținut aurul la concursul destinat juniorilor U13, la categoria 70 kg. De asemenea, la competiția destinată juniorilor U15, Raul a intrat în posesia bronzului, la aceeași categorie.

Un alt sportiv de la CS Târgoviște care a impresionat pe plaja de la Costinești a fost Daniel Marian Mihai. Atât la U13, cât și la U15, la categoriile +60 și +80 de kilograme, luptătorul clubului nostru a obținut de fiecare dată medalia de argint.

În schimb, Maria Gavrilă (U15 – cat. 60 kg) și Florin Rudaru (U13 – cat. 45 kg) au intrat în posesia bronzului, după ce au ieșit învingători în finalele mici ale concursurilor în care au fost angrenați.

La finalul competiției, CS Târgoviște a terminat pe locul 2 în clasamentul pe medalii, destinat cluburilor participante.

Ediția din acest an a competiției a strâns la start peste 650 de sportivi care au reprezentat majoritatea cluburilor din țară.

 (sursa – CS Târgoviște)

Categories
LIVE