Mihai – Laurențiu Moraru, Primarul Comunei Moroeni! Am reușit să ne bucurăm de datinile și obiceiurile rămase moștenire de la străbunii noștri! - TV Online RipostaPeNet
Mihai – Laurențiu Moraru, Primarul Comunei Moroeni! Am reușit să ne bucurăm de datinile și obiceiurile rămase moștenire de la străbunii noștri!

Mihai – Laurențiu Moraru, Primarul Comunei Moroeni! Am reușit să ne bucurăm de datinile și obiceiurile rămase moștenire de la străbunii noștri!

TV Online Niciun comentariu

Astazi, ajunși la cea de-a V a editie a Festivalului De Colinde , am reusit sa ne bucuram de datinile si obiceiurile ramase mostenire de la strabunii nostri , cu care ne mandrim si pentru care suntem recunoscători.

Îmbrăcați in straie populare , colindatorii nostri pastreaza nealterat obiceiul colindului vechi si a dansului popular, iar pentru acest efort de a promova si mentine traditiile romanesti ii apreciez!

Pe aceasta cale , le multumesc tuturor participanților care s-au bucurat de spectacolul oferit, colegilor primari care au insotit grupurile de colindatori, sponsorilor , asociatiei Orice Gest Conteaza , dar si domnului Corneliu Stefan , presedintele Consiliului Judetean Dambovita si intregii echipe pentru sustinerea in organizarea acestui deosebit festival din comuna noastra.

Sarbatori fericite , pline de pace si lumina va doresc!

Al dumneavoastra primar , Moraru Mihai Laurentiu

(Mihai Laurențiu Moraru – Primarul Comunei Moroeni)

Categories
LIVE