Noi tensiuni în coaliția de guvernare! PNL, apropouri pentru remanierea unui ministru UDMR! - TV Online RipostaPeNet
Noi tensiuni în coaliția de guvernare! PNL, apropouri pentru remanierea unui ministru UDMR!

Noi tensiuni în coaliția de guvernare! PNL, apropouri pentru remanierea unui ministru UDMR!

TV Online Niciun comentariu

Relația dintre partidele care fac parte din coaliția de guvernare continuă să fie una tensionată după ce un vicepreședinte PNL a făcut apropouri pentru remanierea ministrului UDMR al Sportului Eduard Novak.

Vicepreședintele PNL Virgil Guran a declarat luni, 15 august, într-o intervenție la Antena 3, că nu este normal ca ministrul Sportului Eduard Novak să fie absent la reîntoarcerea în țară a lotului de canotaj al României. Lotul, format din 35 de sportivi, a fost primit în urmă cu o zi la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă de conducerea Federației Române de Canotja, rude și prieteni după performanța de la Campionale Europene de la Munchen. În cadrul competiției, canotorii români ai câștigat cinci medalii de aur, trei de bronz, iar David Popovici a stabilit un record mondial în proba de 100 de metri.

Cu toate astea, la venirea în țară, niciun reprezentant al ministerului Sportului nu a fost prezent la primirea lotului. Virgil Guran a notat că acesta nu a fost primul caz și că aceste bile negre se vor aduna la discuțiile privind remanierile miniștrilor.

„Nu e prima oară când domnul ministru nu e foarte atent la aceste aspecte, așa că probabil va intra într-o discuție la remaniere, o să vedem”, a relatat vicepreședintele PNL.

De cealaltă parte, Eduard Novak s-a apărat, și a precizat pe Facebook că absența s-a s-a datorat faptului că nu a fost invitat să participe nici la organizare și nici la evenimentul în sine.

(sursa – ziare com)

Categories
POLITICA