Primarul Daniel Cristian Stan! Continuăm programul de modernizare a școlilor târgoviștene! - TV Online RipostaPeNet
Primarul Daniel Cristian Stan! Continuăm programul de modernizare a școlilor târgoviștene!

Primarul Daniel Cristian Stan! Continuăm programul de modernizare a școlilor târgoviștene!

TV Online Niciun comentariu

Continuăm amplul program de modernizare a școlilor târgoviștene!

✅ Astăzi, am fost prezent pe șantierul care are ca obiect extinderea, reabilitarea, modernizarea și echiparea Ș𝐜𝐨𝐥𝐢𝐢 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐞 ”𝐓𝐮𝐝𝐨𝐫 𝐕𝐥𝐚𝐝𝐢𝐦𝐢𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮”, unitate de învățământ transformată total în cadrul unui proiect în valoare de 22.487.266, 06 lei, sursa de finanțare fiind asigurată de fondurile europene!

✅ Este a treia școală gimnazială din Târgoviște care este refăcută și extinsă în cadrul actualului program european de finanțare, alături de Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială „Matei Basarab”, proiecte finalizate la această dată.

✅ Intervențiile nu se opresc însă aici. Încă 10 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢ț𝐢𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭𝐞 în domeniul infrastructurii educaționale au fost deja aprobate de către administrația târgovișteană.

Astfel, Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2, Grădinița cu Program Normal nr. 11, Școala Gimnazială ”Grigore Alexandrescu”, Școala Gimnazială ”Prof. Paul Bănică”, Liceul Teoretic ”Ion Heliade Rădulescu”, Liceul ”Voievodul Mircea”, Școala Gimnazială „Ioan Alexandru Brătescu-Voinești„, Școala Gimnazială ”Vasile Cârlova”, Colegiul Economic ”Ion Ghica”, vor face obiectul unor importante lucrări de reabilitare si modernizare, finanțate atât prin PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de Granturi pentru Eficiență Energetică și Reziliență în Clădiri Publice, cât și prin Programul Operațional Regional 2021-2027!

✅ Dacă acestor investiții le adăugăm si proiectul care vizează Gradinița „Rază de Soare”, acum în execuție, dar și proiectul care vizează Școala Gimnazială „Radu cel Mare”, unde finanțarea este deja obținută, conturăm cel mai consistent program de modernizare a infrastructurii școlare pe care l-a cunoscut vreodată orașul nostru.

(Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște)

Categories
ADMINISTRATIE