PSD cere PNL să îl schimbe pe Virgil Popescu din funcția de Ministru al Energiei! - TV Online RipostaPeNet
PSD cere PNL să îl schimbe pe Virgil Popescu din funcția de Ministru al Energiei!

PSD cere PNL să îl schimbe pe Virgil Popescu din funcția de Ministru al Energiei!

TV Online Niciun comentariu

Liderii PSD și PNL s-au reunit miercuri, 10 august, într-o ședință în care ar fi discutat și despre remanierea miniștrilor.

Potrivit unor surse politice citate de Digi24, PSD a cerut liberalilor să îl dea jos din funcție pe Virgil Popescu, ministrul Energiei, urmând ca social democrații să îl schimbe pe Vasile Dîncu, ministrul Apărării.

Liderul PSD Marcel Ciolacu, nu a negat marți intenția de a-l schimba pe Dîncu, atunci când a fost întrebat de jurnaliști într-o conferință de presă la Parlament. „Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere (…) Mi se pare corect întâi să discut cu prim-ministrul și după cu colegii mei. Nu dau aceste vești la televizor”, a spus acesta.

Potrivit informațiilor Digi24.ro, citate de Ziare.com, liberalii nu ar vrea să îl schimbe acum pe Virgil Popescu, justificând în fața partenerilor de coaliție perioada grea care urmează și toate problemele cu care ministerul Energiei se va confrunta, însă nu exclud o eventuală remaniere a lui Popescu după ce trece iarna.

(sursa – 7Media)

Categories
POLITICA