PSD Dâmbovița! Energie Verde, facturi mai mici – Parc fotovoltaic propriu la Pucioasa! - TV Online RipostaPeNet
PSD Dâmbovița! Energie Verde, facturi mai mici – Parc fotovoltaic propriu la Pucioasa!

PSD Dâmbovița! Energie Verde, facturi mai mici – Parc fotovoltaic propriu la Pucioasa!

TV Online Niciun comentariu

Aproape în fiecare săptămână aflăm câte o veste bună pentru locuitorii orașului #Pucioasa, datorită viziunii primarului Constantin Ana, care caută în permanență soluții pentru îmbunătățirea nivelului de trai și a condițiilor de viață!

Proiectul 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐢𝐜 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐨𝐫𝐚𝐬̗ 𝐏𝐮𝐜𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚, 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̗𝐮𝐥 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̗𝐚 are ca scop „dezvoltarea unei noi capacități de producere pentru autoconsum a energiei electrice din surse regenerabile de energie solară în vederea susținerii unei economii cu emisii scăzute de carbon și atingerii obiectivelor asumate de România în cadrul Planului Național Integrat în domeniul Energiei și Schimbărilor Climatice (PNIESC).

Puterea instalată este de 1,2 MW, valoarea investiției este de 6.569.080,19 lei, finanțarea fiind integral nerambursabilă.

Astfel, consumul de energie electrică al Primăriei, Spitalului orășenesc, al școlilor și Centrului Cultural, viitorului bazin de înot, precum și al iluminatului public, va fi integral acoperit de energia produsă de către acest parc fotovoltaic!”

(sursa – PSD Dâmbovița)

Categories
LIVE