Marcel Ciolacu! Un guvern funcționează și cu remanieri! - TV Online RipostaPeNet
Marcel Ciolacu! Un guvern funcționează și cu remanieri!

Marcel Ciolacu! Un guvern funcționează și cu remanieri!

TV Online Niciun comentariu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, 9 august, că va avea loc o remaniere guvernamentală și că va exista o discuție aplicată în acest sens în coaliţie.

Întrebat despre numele posibililor membri ai guvernului vizaţi de remaniere, liderul PSD a precizat că nu doreşte să dea nume, deoarece e normal să fie discutat subiectul în coaliţie.

„Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere. Asta a fost discuţia de acum o lună, o să avem o discuţie mai aplicată în interiorul coaliţiei. Nu vreau să am o discuţie punctuală despre cineva anume. Mi se pare corect întâi să discut cu premierul şi pe urmă cu colegii mei. Nu vin aceste veşti la televizor date de cineva. Cred că un guvern funcţionează şi cu remanieri. E ceva normal, nu că susţin o anumită remaniere sau nu”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Parlament.

Întrebat dacă ministrul Energiei, Virgil Popescu, e vizat de remaniere, liderul PSD a răspuns: „La fel cum m-am abţinut şi în ceea ce priveşte pe domnul ministru Dîncu, lăsaţi-mă să avem aceeaşi abordare corectă, în interiorul coaliţiei”.

Despre varianta de a pleca acasă membrii Executivului care nu vor fi capabili să reducă cheltuielile cu 10% la instituţiile pe care le conduc, Marcel Ciolacu a spus: „Presupun că prim-ministrul are o grilă de evaluare”.

Declarațiile liderului PSD vin în contextul în care cu o zi înainte mai mulți lideri ai PNL au negat că s-ar fi discutat despre o remaniere guvernamentală.

Potrivit informațiilor apărute în presă, ar fi vizați ministrul Sportului, Eduard Novak (UDMR), ministrul Apărării, Vasile Dîncu (PSD), și ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL).

(sursa – 7Media)

Categories
POLITICA